Bij ons ligt de lat hoog. Als gasten met een lach op hun gezicht naar buiten gaan, is onze taak volbracht. Met een toegewijd team van zestien personen doen wij iedere dag onze uiterste best om gasten een perfecte avond te bieden.
Alle gerechten worden bereid volgens de traditioneel Zuid-Italiaanse keuken. Dat betekent dat we alleen maar werken met verse producten en met veel verse kruiden. Vlees, vis, kruiden en verse pasta selecteren we met de grootste zorg en kopen we bij lokale aanbieders. Bijna alles maken we zelf, van de bouillon tot aan het pizzadeeg.
Wijn is een onlosmakelijk onderdeel van de Italiaanse keuken. Rechtstreeks vanuit Sardinië importeren wij bijzondere wijnen, die u nergens anders vindt. Onze sommelier kan u adviseren over welke wijn het beste bij uw gerecht past.
Eén keer per jaar veranderen we onze kaart en daarnaast zijn er wisselende gerechten die u kunt bekijken op het bord bij ons in de zaak. Chef-kok Omar Hadouche reist regelmatig naar steden als Parijs, Rome en Milaan om inspiratie op te doen voor nieuwe en originele gerechten. Zo blijven we onze gasten verrassen.
Ristorante Mediterraneo
Rijksstraatweg 193c
9752 BH Haren
tel. 050 - 534 66 73
Openingstijden keuken:
Dagelijks van 17:00 tot 22:00